Ingyenes orientációs beszélgetés - online

Mikor egy olyan jellegű problémával szembesülünk, amelynek megoldásához úgy érezzük, hogy külső segítségre van szükségünk egy szakembertől, több kérdés is felmerülhet bennünk: kihez forduljunk? Milyen segítségnyújtási forma vagy szakember tudna a leghatékonyabban segíteni a helyzetünkön? Mik a lehetőségeink ebben a helyzetben? Az aktuális elakadással párterápiában, családterápiában vagy egyéni terápiában érdemes foglalkozni?

Ezekre a kérdésekre igyekszünk válaszolni az ingyenes, online orientációs beszélgetésen, ahol a probléma rövid felvázolása és feltárása mentén beszélgetünk arról, hogy az aktuális élethelyzet megsegítésére alkalmas lehet-e az általunk vezetett pár- és családterápia. Amennyiben a beszélgetés végére úgy érezzük, az adott nehézség túlmutat a mi pár-és családterápiás kompetenciánkon vagy másfajta szakembert igényel, igyekszünk információt nyújtani arról, hogy a segítő hivatások széles skálája közül milyen irányba érdemes elindulni.

A maximum 30 perces beszélgetés egy előre egyeztetett online térben zajlik, teljesen ingyenes és semmilyen további elköteleződéssel nem jár. 

ONLINE FOGLALÁSHOZ KATTINTSON IDE.

Itt is megtalálhatóak vagyunk