Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek - Relation-Ship Pszichológiai Tanácsadó Központ

 • Kapcsolattartás
  A kliens telefonos vagy interneten keresztüli bejelentkezése után a foglalási rendszer az első alkalmat megelőzően e- mailben automatikusan tájékoztató küld a pontos helyszínről és az időpontról. A továbbiakban a konzultáció és a kapcsolattartás az első alkalommal megbeszéltek szerint folyik tovább.
 • Helyszín és időpont
  A konzultációs folyamat teljes ideje alatt a kliens ugyanazzal a szakemberrel/szakemberekkel dolgozik együtt. Minden alkalommal ugyanazon a helyszínen találkoznak, a következő ülések időpontjáról pedig a konzultációk során állapodnak meg közösen, vagy az online időpontfoglaló rendszeren keresztül választanak időpontot.
 • Pénzügyek
  A pár- és családterápiás ülések ára két szakember esetén alkalmanként 28.000 Ft, egy szakember esetén 23.000 Ft. Egy alkalom 80 percet jelent. A felnőtt pszichológiai tanácsadás szolgáltatás keretében tartott ülések ára egységesen 15.000 Ft/45-50 perc. A szolgáltatás díjának kifizetése személyes ülések esetén készpénzben, online ülések esetén előre utalás formájában, díjbekérő alapján esedékes.
 • Késés
  Mivel az ülések eleje és vége is rögzített, késés esetén az eredetileg megbeszélt időpont végén fejezzük be az alkalmat, az ülés teljes árát kérjük megtéríteni.
 • Lemondási feltételek
  Az ülés lemondását legkésőbb az időpont előtt 48 órával kérjük előre jelezni. A 48 órán belüli lemondás esetén vagy lemondás nélküli kimaradás esetén a kliens átutalás formájában 3 napon belül köteles kifizetni az ülés árát. Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látható körülmény miatt marad el a konzultáció. (Ilyennek számít a baleset, betegség, de a munkahelyi ok nem.). Amennyiben a nem vis maior okból lemondott ülés árának térítése a megadott határidőn belül nem történik meg, a további időpontokat nem áll módunkban fenntartani, a foglalást töröljük. Amennyiben a mi szakembereink mondják le az aznapi ülést, úgy a következő alkalom ingyenes, azért fizetni nem kell. Két egymást követő alkalommal a kliens által lemondott ülés esetén a közös munka a szakember egyéni mérlegelésének függvényében felfüggeszthető, megszakítható.
 • Kizáró okok
  Nem áll módunkban fogadni alkohol vagy drog hatása alatt álló klienseket. Az ülés alatti befolyásoltság kiderülése esetén a konzultációs alkalmat nem tartjuk meg. Ezen kívül nem fogadunk 18 év alatti kiskorúakat szülői engedély nélkül. Kiskorúval való munka előtt minden esetben kérjük írásban a szülők beleegyező nyilatkozatát. A feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.