Csoportos pszichológiai foglalkozások - Székesfehérvár 

Úton a belső biztonsághoz - élmény-és tudatosságalapú módszerek a szorongás csökkentésére

Sokat szorongsz? Nehezen találod a belső békéd, biztonságod? Szeretnéd, ha nagyobb kontrollod lenne a saját érzelmeid, indulataid és viselkedésed felett? Akkor ezt a csoportot neked hoztuk létre!

A csoportunk célja nem más, mint hogy segítsünk a résztvevőknek megtanulni, hogyan tudják jobban szabályozni érzelmeiket, hogyan találhatnak magukban énerőt ahhoz, hogy a szorongásaikat csökkentsék. A közös munka során olyan gyakorlatokkal készülünk, amelyeket a mindennapok során könnyedén lehet alkalmazni, ha szorongató helyzetben találjuk magunkat. A feladatokban többféle módszerből szemezgetünk, lesznek a gondolat hatalmára, a tudatosságra építők, csakúgy, mint élményalapúak, a művészetterápiák és a relaxációk eszköztárából.


Helyszín: Kigubancoló (8000 Székesfehérvár, Sziget utca 4.)

Időpont: egyeztetés alatt, megfelelő létszám esetén

Ár: 7000 Ft/alkalom, amennyiben alkalmanként történik a fizetés. Aki az első alkalommal egyben befizeti a négy alkalom árát, az kedvezménnyel, 25000 Ft/4 alkalom vehet részt a csoportban.

Fontos számunkra a személyesség élménye és a biztonság megteremtése, így a csoportba legfeljebb 6 főt várunk. A csoport 4 főtől indul.

Érdeklődés az aktuális időpontokról az info@relation-ship.hu e-mail címen lehetséges.

A csoportot tartják:

- Huszár Anna tanácsadó szakpszichológus

- Tamás-Zaka Dóra tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő pár-és családterapeuta

Itt is megtalálhatóak vagyunk

További tartalmakért ugrás az Instagram-ra!